Teven

1

TESSA


Forever Tessa v Happy's Home

4 Stamboom
3 HD en ED
2 Oogonderzoek

Stamboomnaam: Forever Tesa  vd Happy’s Home
Roepnaam: Tessa
Kleur : geel
Dit teefje hebben we gekocht bij de familie Klomps in Beekbergen. We hadden geen keus meer en dachten eigenlijk dat we alleen maar even heen kijken gingen want meestal is dat dat wat ik wil hebben al verkocht. Dit keerviel dat mee, en beviel het pupje mij eigenlijk al vanaf het eerste moment dat ik haar zag.  Een grandiose fijne teef met een gouden karakter. Ons uitgangspunt voor honden die worden aangekocht is natuurlijk wel dat je het ras verbeterd. Van Tessa hebben we maar liefst vier nakomelingen die allemaal het ras met verve mogen dragen.

HD-A
ED- Vrij
Norbergwaarde: 31
Pra- Vrij (05-01-2010)


5 7 6


 

LOES


Snow Roses The lights go out

Stamboom
HD en ED
Oogonderzoek

Stamboomnaam: Snow Roses The lights go out
Roepnaam: Loes
Kleur : geel
Onze schoonheids konigin. Normaal gesproken gaat een labrador als ze water zien er direct op af. Het liefst met een grote duik het water in. Bij Loes was dat heel anders. Zij had een heken aan nat worden. Heen zwemmen gaan met de hele groep vind ze prima maar nat worden was er niet bij. Een plas water op straat daar loopt ze omheen. Nee Loes is heel anders. Showen dat vind ze het mooiste. Kijken naar de keurmeester en kwispelen totdat ze er bijna bij neer valt. Inmiddels vind ze het zwemmen ook wel leuk daar moest wel een lang touw aan te pas komen want  ze was zelfs met een balletje niet het water in te krijgen. Loes Heeft een grote wil to please maar showen vind ze het leukst.
Met veel succes heb ik haar geshowd. Uitmuntend luide telkens de uitslag. Op  haar eerste show in oktober 2009 werd ze zelfs beste teef in de jeugdklasse. Op de winner in 2009 werd ze vierde in een zware klasse van 17 labradors.
Inmiddels is ze gedekt door Interpreter Boy v.d. Hoogen Broek. We zijn heel benieuwd wat deze combinatie ons brengt.
HD-A
ED- Vrij
Norbergwaarde: 40
Pra- Vrij (05-01-2010) 

5

BING


Snow Roses Knocking On Your Door

8 Stamboom
7 HD en ED
6 Oogonderzoek

Stamboomnaam: Snow Roses Knocking On Your Door
Roepnaam: Bing
Kleur : geel
Deze krachtige teef  blinkt uit in kleur en expressie. Ze is na acht weken naar een ander gezin gegaan zoals dat normaal gesproken altijd gaat. Toen ze ruim 5 maand was kregen we te horen dat het niet goed ging. Een duidelijk antwoord wat er aan de hand was hebben we nooit gekregen. Wel werd er telkens naar het koop kontract gewezen om de hond terug te nemen. Ze zou telkens in haar mand plassen . Al snel had ik het idee dat ze daar niet goed zat en heb haar terug genomen.  Eerst maar eens kijken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Al heel  snel  had ze de draai in huis weer gevonden en van de problemen bij de vorige eigenaar was niets te merken. Het was niet de bedoeling haar te houden  maar ze heeft  onze harten gestolen en hebben we besloten om haar maar te houden. Geen enkel moment  heb ik spijt van mijn beslissing om haar te houden, sterker nog ik ben heel blij dat ze terug gekomen is. Wij hebben er weer een super hond bij.  

Inmiddels heb ik haar al weer een paar keer  met veel succes geshowd. Telkens  kreeg ze een uitmuntend toebedeeld. Op de winner in 2009 werd ze vierde in een zware klasse van 19 labradors.

HD-A
ED- Vrij
Norbergwaarde: 38
Pra- Vrij (05-01-2010)


4 2 3


 

5

PENNY


Snow Roses Shut Yours Eyes

8 Stamboom
7 HD en ED
6 Oogonderzoek

Stamboomnaam: Snow Roses Shut Yours Eyes
Roepnaam: Penny
Kleur : geel

Penny is qua postuur een klein teefje maar heeft alle kwaliteiten van een goede labrador retriever in zich. Met name de kleur van dit teefje is super te moemen.  Super gehoorzaam, sociaal, show en jacht zijn in dit teefje terug te vinden. Ze kan een echte rauwdouwer zijn bij het jagen. Maar met kleine kinderen is ze weer heel voorzichtig. Een hoog speel gehalte maar zeer zeker ook een
grote wil to please. Baantjes zwemmen en achter de eenden aangaan vind ze super.

HD-A
ED- Vrij
Norbergwaarde: 38
Pra- Vrij (05-01-2010)


4 2 3


 


Laatste Nieuws klik hier

Wilt u ons mailen contact formulier

 

 


 
  © 2010 Snowroses kennel. All rights reserved Terms of Use | Privacy Statement